top of page

Loopbaanbegeleiding

Tijdens een loopbaantraject leer jij jouw talenten kennen
en hoe jij hiermee kan uitblinken.

Herken jij een van volgende punten?

 • Ontslag en reorganisatie
  Er worden mensen ontslagen die lang in dienst zijn en dat klopt niet. De leidinggevenden moeten niet denken dat we naïef zijn. Er klopt iets niet in de firma. Wat er met mij gaat gebeuren weet ik niet. Hoe moet hiermee omgaan?
   

 • Ik ben mijn job beu en het lukt me niet om te kiezen
  Ik verveel me vaak in de job. Ik wil graag iets anders doen maar de leidinggevende doet niets. Als ik met haar wil praten heeft ze geen tijd. Ik wil graag kiezen wat ik graag wil maar het lukt me niet. Kan jij helpen? En als ik dan gekozen heb, kan jij me dan tips geven hoe ik daar geraak?
   

 • Burnout
  Ik ben thuis met een burnout en wil terug gaan werken. Ik wil niet terug naar mijn oude werk. Ik wil ergens anders gaan werken want het werk is te zwaar. Ik wil graag blijven werken maar in goede balans met mijn gezin.
   

 • Een job waar ik kan blijven 
  Ik denk dat ik niet altijd op een goede manier overkom. Ik heb al veel jobs gedaan maar meestal blijf ik maar vier jaar. Ik zoek een job waar ik kan blijven.
   

 • Financiële zekerheid maar ongelukkig 
  Ik heb een stabiele job met financiële zekerheid maar het voelt niet zo. Kan jij mij helpen om een nieuwe job te zoeken die bij me past?

Ook ik heb ooit de keuze gemaakt

Ik ben psychologe van opleiding. Maar mijn eerste job was op een boekhoudkantoor. Ik was productief maar miste betrokkenheid. Toen heb ik een moeilijke keuze moeten maken: kiezen voor veiligheid en "boekhoudster blijven" of zoeken naar een job waarin ik mij kon ontplooien.

 

Op zoek gaan naar een toffe job was moeilijk. Ik heb mezelf nieuwe vaardigheden moeten aanleren, en ik heb gewoontes en ideeën moeten loslaten. Daarbij had ik ook hulp van anderen nodig. Dat was niet makkelijk. Maar wel de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Het is geschenk te kunnen kiezen wat je graag wil en dat nog waar te maken ook. 

Het is een keuze die jij ook kunt maken en ik wil je daar graag bij helpen!
Geef je op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek of loopbaanbegeleiding iets is voor jou.

logo_Loopbaanbegeleiding-09.png
Loopbaancheque_LOGO.jpg

"

Ik durf nu grenzen overschrijden en nieuwe uitdagingen aangaan. Tevens durf ik meer vragen op een sollicitatiegesprek. - Nicole

LEARN MORE
bottom of page