HR support: coaching advies

a job I do with passion

Herkent u deze situaties?

  • Mijn medewerkers zijn uitgeblust. Hoe kan ik het vuur terug aanwakkeren?

  • Mijn bedrijf is net geherstructureerd. Sommige medewerkers hebben andere taken gekregen. Wat kan ik doen om hen te motiveren en toch de verwachte productiviteit te realiseren? 

  • Mijn mensen moeten een nieuwe werkwijze leren. Hoe krijg ik dat georganiseerd?

  • Nieuwe medewerkers haken al snel weer af. Hoe kan ik er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt? 

  • Ik vrees voor toekomstig of huidig rendement omdat ervaren medewerkers het bedrijf verlaten. Wat kan ik doen?

  • Ik zou graag de arbeidsproductiviteit verhogen door sociale innovatie. Hoe doe ik dat?

In veel organisaties zijn er spanningen omdat de werkdruk en de
jobeisen enorm toenemen.

Praktijkervaring leert dat in 70% van de organisaties het werk met 15% minder mensen moet worden gedaan. Medewerkers geraken gedemotiveerd waardoor stress, burn out en ziekteverzuim een probleem worden. Voor een leidinggevende of een ondernemer die zijn doelstellingen wil bereiken kan dit een groot probleem zijn. Zij willen immers een werkomgeving creëren waar medewerkers graag komen werken, en zich thuis voelen.

 

Dit alles leidt tot succesvolle innovaties en meer omzet voor het bedrijf. De sfeer wordt beter en je zult als leidnggevende minder stress en frustratie ervaren. 

Het hoeft niet zo te zijn.

Er zijn organisaties waar medewerkers enthousiast zijn en plezier hebben in hun werk. Ze kunnen meer op minder tijd omdat ze beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en attitudes. Door hun gedrevenheid is de productiviteit en de kwaliteit hoog wat resulteert in klantentevredenheid en innovatie. En daar draait het om, niet?

Wat is het geheim van deze organisaties?

Een deskundige die mee nadenkt over het managen van competenties en talenten in een organisatie. Zij doen vaak beroep op externe expertise. Iemand die buiten de organisatie staat en met een frisse bril naar alles kijkt. Iemand die durft pijnpunten blootleggen, en leidinggevenden durft confronteren met misgegroeide toestanden of misnoegde medewerkers.

Zou dit iets voor u zijn? Wij kunnen u hierbij helpen.

Bent u benieuwd naar onze manier van werken? De klantengetuigenissen van andere organisaties, kunnen u wellicht overtuigen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn erkende opleiders door volgende organisaties: 

  • Qfor

  • IPV

  • KMO-Portefeuille

Budgetondersteuning 

In veel gevallen kan uw organisatie subsidie ontvangen (erkend door IPV, BEA cheques, diversiteitsplan, ervaringsfonds, arbeidsproductiviteit verhogen door sociale innovatie,…).  

Productief en betrokken