top of page
Image by KOBU Agency

Organisatie advies

Praktijkervaring leert ons dat onze klanten graag tools hebben die ze onmiddellijk kunnen gebruiken om een bepaald aspect van hun bedrijf te verbeteren…. En dat ze tegelijkertijd ook plezier in hun werk willen hebben.

Wij bieden ondersteuning zodat je in stijgende lijn met je team verder kan groeien. In veel organisaties zijn er spanningen omdat de werkdruk en de jobeisen enorm toenemen. Praktijkervaring leert dat in 70% van de organisaties het werk met 15% minder mensen moet worden gedaan. Medewerkers geraken gedemotiveerd waardoor stress, burn-out en ziekteverzuim een probleem worden. Voor een leidinggevende of een ondernemer die zijn doelstellingen wil bereiken kan dit een groot probleem zijn. Zij willen immers een werkomgeving creëren waar medewerkers graag komen werken, en zich thuis voelen. Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten in een wereld die continu verandert. Heb je, je als eens afgevraagd wat er kan gebeuren als je medewerkers “intrapreneurs” zouden zijn?

Maak intrapreneurs van je medewerkers

We neigen ertoe om, als het wat moeilijker wordt of als we willen beantwoorden aan toenemende verwachtingen, nog harder te werken en nog een tandje bij te steken. Maar daar zit vaak de oplossing niet, die zit in onze manier van werken.

Herken jij deze situaties?
Je bent een ervaren en goede leidinggevende en je boekt positieve resultaten maar je wenst:

  • dat het anders en beter zou kunnen, zonder stress?

  • meer tijd voor wat jezelf belangrijk vindt en minder werk in de weekends of ‘s avonds?

  • oplossingen om minder brandjes te blussen?
     

Zoals een “way of life”, heb je ook een “way of work”. Terwijl ieder van ons een eigen levensstijl heeft, blijven we nog steeds massaal hangen in de traditionele wijze van werken.

Maar het hoeft niet zo te zijn.
Je kan ook leidinggeven aan een organisatie waar een positieve werksfeer heerst, waar medewerkers samen met jou meetrekken aan de kar, waar je medewerkers ‘intrapreneurs’ zijn.

Kus je mensen wakker

Maak van je medewerkers 'intrapeneurs'. Geef ze de ruimte om intern ondernemerschap en andere talenten te ontwikkelen. Uiteraard op een gecontroleerde wijze: binnen de kaders van hun functies en het bedrijf. Je kunt de processen van je bedrijf hierop inrichten. Je kunt mensen motiveren om hun verantwoordelijkheid te nemen en hun talenten verder te ontwikkelen.

Dit alles leidt tot succesvolle, duurzame en innovatieve organisaties met een betere sfeer, meer vertrouwen en engagement. Als leidinggevende zal je minder stress en frustratie ervaren, je ontwikkelt een omgeving waarin medewerkers graag komen werken en dit uitstralen naar klanten. Gelukkige medewerkers, gelukkige klanten!

Organisatie Strategische sessie

Boek een gratis strategische sessie

Wil je weten hoe je een duurzame relatie kan ontwikkelen met je werknemers? Dan nodigen we je graag uit voor een strategische sessie. Daarin leer je wat je kan doen om van jouw medewerkers 'intrapeneurs' te maken nu en in de toekomst.

Success! Message received.

rawpixel-com-250087_edited.jpg

leidinggevende

ANDERS WERKEN

medewerkers

ANDERS WERKEN
bottom of page