top of page

Missie - visie 

you-x-ventures-bzqU01v-G54-unsplash.jpg
Missie

Wij begeleiden organisaties en bedrijven om productieve en betrokken medewerkers aan te trekken, ze blijvend te motiveren , zodat ze deze mensen voor lange tijd bij zich kunnen houden en zo samen met hen sterke klantenrelaties kunnen opbouwen. We doen dit met passie en gedrevenheid, en een niet aflatend enthousiasme.

K-185-Eye-00077-id-476200.jpg
Visie

Wij zien dat een tijdperk van creativiteit en human spirit is aangebroken. Overal ter wereld groeit de creatieve samenleving. Deze creativiteit komt tot uiting in menselijkheid, moraliteit en spiritualiteit. Mensen gaan dan ook op zoek naar ervaringen die hun hiermee voeden. Bedrijven die simpelweg de waarden van verantwoord ondernemerschap in hun missie, visie en waarden opnemen, zonder ze in de praktijk te brengen, zullen volgens ons niet meer aantrekkelijk zijn voor werknemers. Zij zullen die waarden moeten integreren in hun ondernemingscultuur.

Wij willen organisaties helpen om hun waarden te verankeren in hun personeelsbeleid en ondernemerschap. Op deze manier kunnen zij samen met hun medewerkers bouwen aan een sterke toekomst van hun organisatie.

Waarden

Oplossingsgericht en nieuwsgierig 
Een belangrijke waarde binnen het team en ook in de uitstraling naar klanten is openstaan voor nieuwe trends en ideeën en deze willen delen met het team en de klanten.

We dringen onze aanpak niet op. Talent, cocreatie, de zin om continu te verbeteren is een passie die ons team verbindt om een kwalitatieve dienstverlening te bieden. Inspelen op veranderende klantenvragen en hen inspireren om te groeien naar een betere versie van zichzelf en een succesvol team en organisatie.

 

Iedereen productief en betrokken

Iedereen heeft de potentie om een gedreven, productief en betrokken mens te zijn die graag komt werken. En wij helpen ze dat te worden en te blijven. Als mensen geprikkeld en gemotiveerd worden op een positieve manier waardoor ze meer structuur krijgen en durven vertrouwen op intuïtie halen ze meer uit zichzelf en ontwikkelen ze een zelfsturend vermogen. Door loopbaancompetenties te ontwikkelen en zelfsturend te werken vanuit een totale context ligt een enorme marge voor verbetering voor iedereen die op een aangename manier langer wil werken en groeien in een veranderende omgeving.

 

Duurzaamheid en werkbaar werk

Productiefenbetrokken biedt duurzame oplossingen voor mens en organisatie die leiden tot win-winsituaties op korte en lange termijn zodat de continuïteit van de organisatie gewaarborgd wordt en verder kan groeien naar een organisatie waar iedereen graag en rendabel komt werken en de klant tevreden is met zijn aanbod.

bottom of page