top of page

Het werkt! Werken met meer resultaat.

Leerdoelen

Je bent een ervaren leidinggevende én goed in je vak? Je wil inhoudelijk leuk werk, uitdaging en resultaat? Je bent slim en snel, maar ook creatief en intuïtief. Je weet dat je talent hebt, toch wil je meer en je voelt dat het kan. Jammer genoeg worstel jij zowel als jouw team met hoge werkdruk. Wat als harder, slimmer en sneller werken geen oplossing meer is?

Het antwoord op deze vraag haal je niet uit een boek of van het internet. Je moet het zelf ervaren en doen. Wat werkt voor jou persoonlijk? Wat werkt voor jouw team? De opleiding levert je veel inspirerende methodieken, ideëen en praktische tips die jij zelf kan toepassen. Je maakt een stappenplan dat direct in je werk inzetbaar is.
Data, 19/03/2019 van 9:00 tot 17:00

Lesbedrijf, HR Services Bofisc bvba

Leslocatie, ANTTEC

Gemeente, Berchem


Voordelen?

Door de veranderende marktomstandigheden en de budgettaire druk wordt een andere manier van werken cruciaal om resultaten te behalen. Werken met meer resultaat zorgt ervoor dat je, je energieker gaat voelen en dat je aandacht krijgt voor wat wel kan in plaats van te focussen op wat niet kan. Je leert al je mogelijkheden gebruiken en in te zetten zodat je ontspannen kan werken en alert kan reageren. Na de opleiding, leer je jouw team dat resultaten ook op een "zachte manier" behaald kunnen worden.


Wil jij met jouw team:

Meer resultaat? Minder verzuim? Betrokken medewerkers? De juiste focus? Meer flexibiliteit en ondernemerschap? Medewerkers die met plezier aan de verbinding en aan de bedrijfsdoelstellingen werken? Dan is deze opleiding jouw eye opener.


Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot leidinggevenden, projectleiders, coördinatoren, ploegbazen,... in de metaalsector


Programma

Stap 1: voorbereiding

Je vult online een 'work@ease scan' in.


Stap 2: Opleidingsdag

Mijn team en ik als leidinggevende: praktijkoefening waar je ervaart en leert wat je kan doen om een ontspannen en rendabele werkomgeving te creëren. Wat je kan doen om met je team stressvrij te werken met een minimum aan uitval en vergissingen. Wat je kan doen om alert en 'to the point' te blijven reageren naar je team en je klanten. Zelfsturing voor mezelf en mijn mensen: Wat werken met meer resultaat voor jou kan betekenen en hoe je meer tijd over hebt voor dingen die jij belangrijk vindt. Hoe je werkt met een goede work/life balans. Hoe je ambities realiseert terwijl dagelijkse werkzaamheden vlot verlopen. Denken en werken vanuit schaarste, overvloed en circulariteit.


Stap 3: Bonus

Je krijgt na de opleiding:

Een boekje "creëer je ideale werkplek" waarin je verder met jouw stappenplan aan de slag kan.

Een poster efficiënt werken meet meer resultaat op jouw maat.

Een gratis coaching sessie of strategie sessie van 60 minuten.


Duur: 1 dag, van 9:00 tot 17:00

Opleidingsduur: 8,00 uur

Prijs voor bedienden: gratis

Prijs voor arbeiders: gratis


Inschrijven?

Dat kan via dominique@productiefenbetrokken.be of via https://bedrijvensite.vibam.be/opleidingskalender en zoek onder het onderwerp communicatie en leidinggeven naar de opleiding: 'Het werkt! Met meer resultaat' door HR Services Bofisc bvba.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page