Team

a job I do with passion

Maak intrapreneurs van je medewerkers

Je medewerkers zijn nog onvoldoende productief en betrokken. Daardoor verlies je klanten en marktaandeel. Ook kost dit jou als leidinggevende veel tijd en energie. 

Er blijven regelmatig operationele problemen liggen die jij moet oplossen. Ook zijn er storingen in de communicatie tussen je mensen en afdelingen. Deze zorgen voor veel stress en onrust bij jou en je mensen.

 

Hoe zou het voor je zijn als je medewerkers wel de volle verantwoordelijkheid nemen? Als ze veel meer eigen initiatief nemen. Als ze hun ogen en oren open hebben voor nieuwe kansen in de markt. Als ze hun talenten ten volle ontplooien ten dienste van het bedrijf.  

Kus je mensen wakker

Er is een manier om dit met relatief eenvoudige middelen te bereiken: Maak van medewerkers 'intrapeneurs'. Geef ze de ruimte om ondernemerschap te ontwikkelen. Uiteraard op een gecontroleerde wijze: binnen de kaders van hun functies en het bedrijf. Je kunt de processen van je bedrijf hierop inrichten. Je kunt mensen motiveren om hun verantwoordelijkheid te pakken.

 

Dit alles leidt tot succesvolle innovaties en meer omzet voor het bedrijf. De sfeer wordt beter en je zult als leidnggevende minder stress en frustratie ervaren. 

Boek een gratis keerpuntsessie

Wil je weten hoe je dit in jouw bedrijf voor elkaar kunt krijgen? Dan nodig ik je voor een Keerpuntsessie. Een telefoongesprek met mij van circa een half uur. Daarin komen we erachter hoe je van jouw medewerkers 'intrapeneurs' maakt.

meet the team

Patrick Dossche

  • Grey LinkedIn Icon

Patrick begeleidt op alle niveaus: als trainer, consultant, mentor en coach. 

Dominique Nagels

  • Grey LinkedIn Icon

Dominique begeleidt ondernemende leidinggevende zodat hun team écht samenwerkt.

Danny Neyt

  • Grey LinkedIn Icon

Danny is gepassioneerd door

alles wat met Human Resources

te maken heeft. 

Werner De Vree

  • Grey LinkedIn Icon

Bieke Wittebroodt

  • Grey LinkedIn Icon
MarleenPolders_Productiefenbetrokken.jpg

Marleen Polders

  • Grey LinkedIn Icon

Marleen coacht werknemers, werkzoekenden en zelfstandigen naar professionele

en persoonlijke groei

TomSaeys_ProductiefenBetrokken.jpg

Tom Saeys

  • Grey LinkedIn Icon

Productief en betrokken